Om A-Com

A-Com AS

Arne Jørgensen EKOM-Service

A-Com AS ble startet vinteren 2020 med et ønske om å gjøre EKOM-relaterte jobber til konkurransedyktige priser og med høy kvalitet. Jeg er nøyaktig, effektiv og verdsetter god kommunikasjon med utbygger, entreprenør og sluttkunde.

Jeg har lang erfaring fra telekom-bransjen, både på utbygging, drift og leveranse. Siden år 2000, da jeg tok fagbrev som telekommunikasjonsmontør, har jeg jobbet med de fleste felt innen faget. Det være seg fiber, datateknikk, datanettverk, kabel-tv, ITV, alarmer, adgangskontroller og antenneanlegg.

I 2011 gikk jeg på fagskolen i Agder og tok EKOM installatør-papirene, slik at bedriften min er autorisert av Nkom til å drive i fagfeltet.

I 2017 begynte jeg igjen på fagskolen, denne gang på Tinius Olsen i Kongsberg på Datateknikk, Drift og Sikkerhet". Dette gir meg papirer på å drive innen datanettverk, oppbygging av små og mellomstore lokale nettverk med både kabling, trådløst og styring av alle aktive og passive komponenter som inngår her.

Jeg har opparbeidet meg en bredde av utdanning og erfaring som gjør meg trygg på at jeg kan stå på egne ben og bygge min egen fremtid, derfor oppstart av A-Com AS.

Hvis dette er noe som passer inn for deg og ditt firma, tar jeg gjerne et møte.

Ta kontakt for en hyggelig prat.